sign in with twitter

Подаряваме компютър

Ще дадем компютър на млад и перспективен човек в нужда.

Добродетел :

ЗаБългария

Район :

София,София

Категория :

Материални...

Дата : 17-април-2013

 

В общата идея на платформата "Добрините" ни се иска да направим една добрина като подарим един настолен компютър на заслужило дете или младеж. Компютърът не е чисто нов, но е с прилични параметри за работа и към него има плосък монитор.

Искаме да направим добро на дете или младеж (може и студент), който е сирак или в затруднено положение и няма възможност да си позволи компютър, но който е доказал успехите си в училище, университета и живота. Ще очакваме да кандидатствате, а бихте могли и да кажете на такива младежи, които познавате, за да може тази  добрина“ да отиде в най-заслужилите ръце.

Очакваме да кандидатствате активно и да разпространявате тази добрина, а ако имате въпроси, можете да ни пишете в секцията "Обсъждане" на добрината.

 
 • 01 август,2013

  Най-накрая нашият екип реши на кои да подари предложеният компютър. Решихме да направим добро на младото момче Павлин което скоро е напало дом за сираци и навлиза в реалния живот. От друга страна той има и страхотно желания да свири и уменията му са на доста високо ниво. Дори и композира сам музика чрез музикални програми но за да практикува до сега му се налагаше да ходи в Софийската библиотека. Пожелаваме му успех в живота и по-специално в музиката.

  Ето и няколко снимки на получаването на компютъра от Павлин.

   

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Mitcoiv : Здравейте, Казвам се Митко Иванов (http://www.linkedin.com/in/mitcoiv) и кандидатствам за настолния компютър, който ще послужи на Павлин Станчев да композира музика. Павлин завършва тази година средно образование в Четвърта вечерна гимназия "о. Паисий". Напусна защитено жилище през октомври 2012 и оттогава му помагаме най-вече финансово. Дори и без да има много пари, той често посещава компютърни клубове, където прекарва часове в композиране на специален софтуер за музика - Sibelius. Често обича да посвещава нещата, които пише на приятелите си. Ако имате повече въпроси за Павлин, можете да се свържете с мен на тел. 0883 471 285. Павлин можете да намерите на 0882 975 005. Разбира се, можем да се срещнем и на живо. На 22-ри май Павлин ще участва в концерта на Столична библиотека:http://www.libsofia.bg/modules/news/article.php?storyid=658
  22 май,2013 ат 16:42 pm
mitcoiv
22 май,2013
"За да може Павлин Станчев (http://www.youtube.com/watch?v=AAqWldytc-s) да се сдобие с компютър, на който да композира музика. Повече информация съм оставил в секцията "Обсъждане" на добрината.
 
Гаврил
11 май,2013
Здравейте, Ние сме младежка организация неправителствена организация "Надежда за нас". Ние младежите в организацията имаме нужда от компютъра, за да можем да работим с него в организацията и за нас самите да се обучаваме. www.hopeforus.net