sign in with twitter

Подарявам изработка и дизайн на сайт-блог

Ще направя блог за полезна и заслужаваща си кауза.

Добродетел :

Bamzeto

Район :

София,София

Категория :

Професионални

Дата : 17-април-2013

Занимавам се с уеб-дизайн и въобще ИТ услуги и ми се искаше да направя нещо в моите възможности, което да е от полза на друг, който не може да си го позволи. Затова ще се радвам да подаря една безплатна изработка на обикновен сайт-блог за някой, който има благородна и положителна кауза или идея, но няма възможност и средства да я популяризира дори и чрез собствен сайт.

Кандиадтствайте и давайте своите предложения, а аз ще избера това, което най-много заслужава. Надявам се с малкото, което мога да дам в свободното ми време да съм полезен за някой друг и да покажа, че нещата се получават, когато има взаимна подкрепа.









 
    Към момента няма добавена нова информация.
mitcoiv
21 май,2013
Геновева, има голямо желание да превежда от руски на български. Помогнах й да си направи блог, за приемане на онлайн поръчки - genovevakochovska.blogspot.com, но blogger не е много представително място. Мисля, че ще се зарадва на по-добър блог.
 
boriana_tomanova
15 май,2013
Здравейте! Казвам се Боряна Томанова и работя в социалната сфера, предоставяйки приемна грижа за деца настанени в институция и нуждаещи се от семейство.